Assortiment


In ons assortiment vind u, naast baby- en kinderkleding van maat 40 tot en met 164, Noppies zwangerschapslingerie en positiemode  ook veel kleine praktische dingen als tuigjes voor de kinderstoel, po’s, badjes, beddengoed voor baby- en peuterledikantjes. Ook bekende merken als  Sophie de Giraf en Woezel en Pip. Gewoon in Woerden.


Vertrouwd in ons assortiment is de borduurmachine. Als u een persoonlijk kado wilt geven kunnen we slabbes, rompers, monddoekjes, badjassen en slaapzakken borduren met de naam van de pasgeboren baby. Nu ook te bestellen in onze webwinkel.


Wilt u met uw kind op reis, dan kunt u bij ons kinderzitjes van Cybex, Anex en GreenTom Upp kinderwagens, Maclaren buggy’s, Babybjorn draagzakken en accessoires vinden. Wat dacht u van een meerijdplankje achter de kinderwagen of buggy.


Bent u in verwachting? Voor zwangerschapskleding en -lingerie hoeft u de stad niet uit. We hebben altijd handige basics in ons assortiment. Zwangerschapsmode hoeft zo niet moeilijk te zijn. Veel vrouwen gingen u voor. Ook hebben we boeken waarmee u uw zwangerschap kunt volgen.


Voor veiligheid in huis en de verzorging van uw kind kunt u bij ons terecht voor traphekjes, badjes, flessen, spenen, navullingen voor luieremmers, babyfoons, bestek, bijtringen enzovoorts.


Wilt u iets kopen voor aanstaande of kersverse ouders dan bied ons assortiment een ruime keus aan speelgoed, boeken voor het eerste jaar of langer, maar ook bijvoorbeeld slabbes en rompers met teksten.